Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen TEMEK (Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı sergi gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa ilçesindeki Tekira AVM de gerçekleşen sergiye, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, TEMEK Kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergide eserleri yer alan eğitmen ve kursiyerler, kendilerine yeni bir meslek ve yeni beceriler edinme olanağı sağladıkları için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Başkan Kadir Albayrak, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ve TEMEK Kursları görevli ve eğitmenlerine teşekkür ettiler. Mozaik ve Görsel Sanatlar Yağlı Boya Resim Eğitmeni Emel Şerifoğlu, Heykel Yapımı Eğitmeni Merve Dilay Dilek ve Üç Boyutlu Rölyef Şekillendirme Eğitmeni Semra Ünal ile kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı sergi 29-30-31 Mayıs ve 1 Haziran 2019 tarihlerinde açık kaldı. Vatandaşlar sergide TEMEK kursiyerleri tarafından mozaik, rölyef, resim ve heykel alanlarında üretilen eserleri inceleme fırsatı buldular.