Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi gerçekleştirildi.Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekira Alışveriş Merkezi?nde gerçekleştirilen yıl sonu sergisi açılışına Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, kursiyerler, eğitmenler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kursiyerler de kendilerine yeni bir meslek edinme olanağı sağladıkları için başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Sanatsal Mozaik ve Görsel Sanatlar Yağlı Boya Resim Eğitmeni Emel Şerifoğlu ve Üç Boyutlu Rölyef Şekillendirme

Eğitmeni Semra Ünal ile kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı, 4 gün boyunca açık kalan sergide vatandaşlar TEMEK kursiyerleri tarafından yapılan seramik şekillendirme ve çini işleme alanlarında üretilen el emeği eserleri inceleme fırsatı buldu.