TEMEK Çerkezköy ilçesinde ilk faaliyetine başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) bünyesinde başlatılan kurslara bir yenisini daha ekledi.

TEMEK Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesindeki Kurs merkezinde Basit Nakış ve İğne Teknikleri kursu  16 Kursiyerin katılımı ile 16 Mart 2015 te başlattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyes Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hamdi PEKEL katılımı ile başlatılan kursun süresi 288 saat olup Kurs bitiminde Kursiyerlere MEB onaylı Sertifika verilecektir.

Kursun başlatılması sırasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyes Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hamdi PEKEL, Meslek Edindirme ve Eğitim  Sube Müdürü Hüseyin YAŞAR, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Uğur EREM ve Çerkezköy Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Vedat CANMEMİŞ hazır bulundu..