Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Muhteşem Bir "Yaza Merhaba Konseri"
Anasayfa Haber Listesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Muhteşem Bir "Yaza Merhaba Konseri"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) tarafından Çorlu?da açılan kurslarda eğitim alan kursiyerler, Yılmaz İçöz Sahnesinde konser düzenleyerek "Yaza Merhaba" dedi. Konsere Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışman Şeref Çetin, TESKİ Genel Müdür Yrd. Dr. İbrahim İçöz, Meslek Edindirme ve Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Gücüyener, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yılmaz İçöz Sahnesini dolduran vatandaşlar birbirinden güzel eserlere eşlik ederek yaza merhaba dedi. Yüksel Yavuz?un şefliğindeki konserde 24 eser seslendirildi. Konser sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz kültür ve sanatın her zaman yanında olduklarını belirterek verdikleri desteklerden dolayı katılımcılara teşekkür etti. Poyraz "Kültür ve Sanat Tekirdağ'da Güzel" diyerek emeklerinden dolayı Yüksel Yavuz'a çiçek takdim ederek konsere katılan kursiyerlere Teşekkür Belgesi verdi.