Temek'in "Rölyef-Üç Boyutlu Resim Sergisi" Açıldı
Anasayfa Haber Listesi Temek'in "Rölyef-Üç Boyutlu Resim Sergisi" Açıldı

Temek'in "Rölyef-Üç Boyutlu Resim Sergisi" Açıldı.

(27 Şubat 2016)

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Meslek Edindirme Şube Müdürlüğü tarafından daha önce başlatılan kurslar meyvelerini vermeye başladı.

Kısa adı (TEMEK) olan Tekirdağ Eğitim Meslek Edindirme ` Üç Boyutlu Şekillendirme kurslarına katılan 15 kursiyerin yaptığı 30 adet üç boyutlu resim Tekirdağ Alışveriş Merkezinin 3. Katında gösterime açıldı.

Açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak?ın eşi Gülseren Albayrak?ın yanısıra Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile çok sayıda sanatseverin katıldığı sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

Bundan sonra da bir çok alanlarda meslek edindirme kursu açacaklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz  meslek edinmek isteyen sanata ilgisi olan tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz? dedi.