PROJE GEÇTİ ve PROTOKOL İMZALANDI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR ve SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MESLEK EDİNDİRME ve EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN 'Tekirda'ın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel El Dokumaları CanlanıyorEv Hanımlarına Ekonomik Katkı Sağlıyor'PROJESİNİN PROTOKOLÜ  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ve  Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından imzalandı.

Proje kapsamında 25 ev hanımına  9 ay boyuncakurs verilecek.Kursiyerler eğitimi tamamladıkları taktirde Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı Sertifikaya sahip olacaklar.Ürettikleri ürünleri Büyükşehir belediyesinin açacağı satış ofislerinde satarak aile ekonomilerine katkı sağlayacaklar.Ürünlerin satış bedellerin tamamı kursiyerlere kalacak.