Büyükşehir Belediyesinin TEMEK Kurslarını Başarıyla Tamamlayan Kursiyerlere Kurs Bitirme Belgeleri Verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi işbirliğinde Çerkezköy ilçesinde açılan TEMEK kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere Belgeleri törenle verildi. (16 Mart 2017)

Prof. Doktor Türkan Saylan Eğitim Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen belge törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Kaan Gaytancıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Basın Yayın Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile çok sayıda davetli katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü'nce 2016-2017 öğretim yılında Çerkezköy ilçesinde 26 branşta, 850 kursiyerin katılımıyla açılan TEMEK kurslarından sona eren Manikür Pedikür Teknikleri Kursundan 8 kursiyere, Basit Nakış ve İğne Teknikleri Kursundan 42 kursiyere, Ebru Kursundan 14 kursiyere, Satranç Kursundan 10 kursiyere, İşaret Dili Kursundan 18 Kursiyere, Takılar ( misinalı, çivili örme düğümlü) kursundan 20 kursiyere, Yaş Pasta Yapımı Kursundan 11 kursiyere, Diksiyon kursundan 12 Kursiyere, Bilgisayar Programlama Teknikleri kursundan 14 kursiyere, Üç Boyutlu Çizim (Solidworks) kursundan 9 kursiyere, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursunda 29 kursiyere törenle MEB onaylı Kurs Bitirme Belgeleri takdim edildi.

Belgeleri kursiyerlere takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kursu başarıyla bitiren kursiyerleri kutladı ve kursların bundan sonra da devam ettirileceğini söyledi.